Türkiye’den başvurular kabul ediliyor.
Proje kapsamında seyahat masrafları, konaklama, yemek masrafları karşılanacaktır.
Projeye toplam 29 kişi katılacaktır.
Proje sonunda Youthpass sertifikası alacaksınız.
Ev sahibi organizasyon: Fundacja Młodzi dla Europy (Youth NGO)
Katılımcı ücreti yoktur.
Yön Kültürlerarası Kolaylaştırma- İnsan hakları eğitimi, “Direction Intercultural Facilitation” eğitiminin ikinci kısmı olacaktır.
Eğilim, NFE ve FE arasındaki sinerji açısından insan hakları eğitimini keşfetme fırsatı sağlayacaktır.
Her şeyden önce, gençlik çalışanları ve eğitimcilere, eğitim faaliyetlerinin kolaylaştırılmasının özelliklerini ve önemini, yönlerini, yaklaşımını ve kültürlerarası ortamın karmaşıklığını, özellikle insan haklarına (aynı zamanda insan haklarına) vurgu yaparak kapsamlı bir şekilde anlama fırsatı verecektir. zorluklar: yanlış anlamalar, çatışmalar, “yanlış tartışmalar”, gerilimler).
Katılımcılar, başkalarına saygı duymayı ve birlikte çalışmayı öğrenme konusunda bilgi sahibi olacaklardır, İHE’nin amaçlarından biri. İşbirlikli öğrenmede insanlar, hem kendileri hem de grubun tüm üyeleri için faydalı olan sonuçları aramak için birlikte çalışarak öğrenirler.
İşbirlikli öğrenme, daha yüksek başarıyı ve daha fazla üretkenliği, daha fazla özen gösteren, destekleyici ve kararlı ilişkileri ve daha fazla sosyal yetkinlik ve öz saygıyı teşvik eder. Bu, öğrenme rekabetçi bir şekilde yapılandırıldığında olanın tam tersidir.
İkinci olarak, yaygın eğitimin mantığı, grup dinamiklerinin önemi, çeşitli liderlik yaklaşımları, iş yerinde arabuluculuk tutumlarının derinleştirilmesi yoluyla, yaygın eğitimin mantığının tam olarak anlaşılması yoludur.
Katılımcılara yukarıdaki konuyla çalışabilecekleri araçları sağlamak. kültürlerarası çevre, yaygın eğitimde aktarılan teorik yapının yaygın yöntemlerin kullanımının bir parçası olarak dönüştürülmesi olasılığıdır
Proje hangi tarihlerde gerçekleşecektir?
6-13 Ocak 2022
Son başvuru tarihi nedir?
28 Kasım 2021
Resmi adresine erişmek ve başvuru yapmak için tıklayınız